The Ultimate School Tour
The Small Tour
Extra Mogelijkheden
The Tour

The Ultimate Schooltour heeft alle ingrediënten voor het ultieme schoolfeest in huis!

Een vier uur durende topshow met een trendy DJ die de grootste hits van dit moment laat horen, met natuurlijk een uitgebreide lichtshow en het beste geluid.

The Ultimate Schooltour neemt 6000 Watt aan geluid voor je mee. Genoeg geluid dus om je leraar een nieuw kapsel te geven. Daarnaast komt de tour met een uitgebreide, maar vooral strakke, trendy lichtshow met 16 gekleurde LED parspots, 8 Martin scanners, 4 Martin Moving Heads, 2 Martin Atomic stroboscopen en nog talloze lichteffecten. Bovendien nog 2 rookmachines, 2 sneeuwmachines en een grote bellenblaasmachine (4000 bellen per minuut). Dit alles in een trusskooi van 7 bij 4 meter.

Naast het draaien van de grootste hits zorgt de DJ voor entertainment met leuke contests en fungames. Uiteraard geven we hierbij vetste prijzen weg. Per show stellen we 3 iPod's en een stapel CD's beschikbaar.
Naast de DJ van The Ultimate Schooltour bieden we je de kans om een DJ van de school te laten draaien (maximaal 1 uur).

Ook qua promotie is alles netjes geregeld met The Ultimate Schooltour.
Uiteraard ontvangt de school voorafgaand full color posters en flyers die onder de leerlingen verspreid kunnen worden ter promotie van The Ultimate Schooltour op jouw school. Na afloop  komt er een exclusieve fotoreportage van de avond op onze website.

Vanaf nu is The Ultimate Schooltour door scholen te boeken. Gedurende de avond zorgt een professioneel & ervaren team ervoor dat The Ultimate Schooltour voor en achter de schermen vlekkeloos verloopt. Zij zijn uiteraard ook verantwoordelijk voor de op- en afbouw van het feest. Hierdoor is een zeer succesvolle avond gegarandeerd . The Ultimate Schooltour bieden wij aan voor € 1.250,- exclusief BTW. Dit is een all-in prijs op basis van 4 draaiuren. Deze prijs is dus ook inclusief transport binnen heel Nederland. Kosten voor eventuele extra uren en eventuele exra opties zijn niet inbegrepen.

 


Nog even samengevat:
- 6000 watt geluid
- Lichtshow in een trusskooi van 7 x 4 meter
- Vet DJ-meubel
- Strak decor
- 2 rookmachines
- 2 sneeuwmachines
- Bellenblaasmachine (4000 bellen per min)
- Professionele DJ en lichtjockey
- Mogelijkheid voor DJ van de school
- Vette prijzen (zoals 3 Ipod's, CD's)
- Partypictures online
- 25 full color poster
- 250 full color flyers (meer mogelijk)
- Op basis van 4 draaiuren
- Transport binnen heel Nederland inclusief