The Ultimate School Tour
The Tour
Extra Mogelijkheden
The Small Tour

The Ultimate Schooltour heeft ook een Small Tour ontwikkeld. Deze is bedoeld voor kleinere scholen of voor feesten van bijvoorbeeld alleen bovenbouw, alleen onderbouw of examenfeesten met een maximum aantal bezoekers van ca. 175 personen.

Net als zijn grote broer is The Small Tour een vier uur durende topshow met een trendy DJ die de grootste hits van dit moment laat horen, met natuurlijk een strakke lichtshow en het beste geluid.

De Small Tour is uitgerust met 3000 watt aan geluid. Daarnaast komt de tour met een een strakke, trendy lichtshow met 12 gekleurde LED parspots, 4 Martin scanners, 1 Martin Atomic stroboscoop en nog talloze lichteffecten. Bovendien nog 1 rookmachine, 1 sneeuwmachine en een grote bellenblaasmachine (4000 bellen per minuut). Dit alles in een trusskooi van 4 bij 4 meter.

Uiteraard is er in The Small Tour, net als bij de grote variant, genoeg entertainment met vette prijzen. 
Naast het draaien van de grootste hits zorgt de DJ voor entertainment met leuke contests en fungames. Uiteraard geven we hierbij vetste prijzen weg. Per show stellen we 3 iPod's en een stapel CD's beschikbaar.

Naast de DJ van The Ultimate Schooltour bieden we je de kans om een DJ van de school te laten draaien (maximaal 1 uur).

Ook qua promotie is alles netjes geregeld met The Ultimate Schooltour.
Uiteraard ontvangt de school voorafgaand full color posters en flyers die onder de leerlingen verspreid kunnen worden ter promotie van The Ultimate Schooltour op jouw school. Na afloop komt er een exclusieve fotoreportage van de avond op onze website. 

The Ultimate School Tour is een tour die absoluut op jouw school moet zijn geweest! Gedurende de avond zorgt een professioneel & ervaren team ervoor dat The Ultimate Schooltour voor en achter de schermen vlekkeloos verloopt. Zij zijn uiteraard ook verantwoordelijk voor de op- en afbouw van het feest. Hierdoor is een zeer succesvolle avond gegarandeerd! The Ultimate Schooltour Small bieden wij aan voor € 950,- exclusief BTW. Dit is een all-in prijs op basis van 4 draaiuren. Deze prijs is dus ook inclusief transport binnen heel Nederland. Kosten voor eventuele extra uren en eventuele extra opties zijn niet inbegrepen.Nog even samengevat:
- 3000 watt geluid
- Lichtshow in een trusskooi van 4 x 4 meter
- Vet DJ-meubel
- Strak decor
- Rookmachine
- Sneeuwmachine
- Bellenblaasmachine (4000 bellen per min)
- Professionele DJ en lichtjockey
- Mogelijkheid voor DJ van de school
- Vette prijzen (zoals 3 Ipod's, CD's)
- Partypictures online
- 25 full color poster
- 250 full color flyers (meer mogelijk)
- Op basis van 4 draaiuren (meer mogelijk)
- Transport binnen heel Nederland inclusief